Carabinieri Hungary

Elérhetőségünk
Cím: Gyöngyös, Jókai u. 18.
Telefon: 37/78-50-95, 70/22-87-555

E-mail: ugyfelszolgalat@carabinieri.hu

Partnerek
Ajándék, óra, ékszer, papír, Autó, motor keresk., szolg., Biztosítás, ügyvéd, hitelügyintézés, Egészség,szépség, Egyéb üzletek és termékeik, Élelmiszer üzletek és termékeik, Építés, felújítás, Gyártás, készítés, Műszaki cikk Számítástechnika, Otthon, bútor, kert, Ruházat, cipõ, méteráru, Szakemberek és ajánlataik, Szállás, Szerszámok alkatrészek, Szórakozás, Utazás, Vendéglátás,
Partner ajánlatKattintson ide a teljes weboldalunk megtekintéséhez!


Leírás


Alternate Text - Egér hatására megjelenik

A szakmában összességében közel két évtizedet eltöltve jónéhány vállalkozás hírnevét öregbítettük már – a legrázósabb helyzeteket is említésre méltó hibaszázalék nélkül teljesítettük.
Ez is az egyik fontos megkülönböztetésünk más piaci szereplőkkel szemben: végigjártuk azokat a létrafokokat, amelyeket mindenkinek végig kellene, és éppen ezért tudtuk és tudjuk mindig a legveszélyesebb, legbonyolultabb feladatokat is kiemelt határozottsággal, probléma nélkül megoldani- legyen szó általános vagy speciális objektumőrzési, gépkocsizó- gyalogos- kutyás járőrözésről, rendezvénybiztosításról, szállítmánykísérésről, pénzszállításról vagy éppen magánnyomozási feladatokról, speciális belső ellenőrzésekről, és még folytathatnánk a felsorolást.
A szerzett gyakorlati tapasztalat, professzionális szemlélet és a valódi hivatástudat birtokában, a félelem érzet teljes hiányával, valamint a magánbiztonsági piac új fejezetének nyitása szándékával hoztuk létre végül a Carabinieri Hungary Kft.- t, a 2010. évben.
Tettük ezt azért is, mivel több, mint elegünk lett a szakmában közel két évtizedet eltöltve, hogy túlnyomó többségben az egykori, esetleg aktív pozícióikat, kapcsolataikat  felhasználva  jutnak olcsó, teljesen értéktelen szemlélető vállalkozások megbízásokhoz, aminek egyetlen célja a maximális és gyors profit, mindenféle minőségi törekvés nélkül- ráadásként működésük közben leginkább károkat okozva társadalmunknak.
Ezzel párhuzamban azonban a közelmúltban már szerencsére egyre inkább kialakult nézetként terjedt el a Megbízói oldalon, hogy csak a minőségi és transzparens szolgáltatás igénybe vétele jelentheti az egyetlen valódi megoldást saját vagyonuk, testi épségük védelmére, biztonságuk megteremtésére. Ezért egyre többen vállalják napjainkban is akár a magasabb költségek viselését, hiszen hosszabb távon biztos a megtérülése, a valódi biztonság élvezete mellett!
Büszkén jelenthetjük ki, hogy ahol megfordultunk, minden esetben kizárólagosan hozzánk ragaszkodtak a későbbiekben, amely tény amellett, hogy az egyik legfontosabb visszajelzés a számunkra is- a Megbízóink tökéletes megelégedettségét igazolja!
Egy vagyonvédelmi szolgáltató alapvető tőkéje minden esetben a jól képzett, tapasztalt személyi állomány, amelyre ennél fogva kiemelt figyelmet fordítunk.
Ez alatt azt értjük, hogy a változó feladatokkal megbízott munkatársaink, valóban ismerjék azokat az alapfogalmakat, módszereket és technikákat, melyeket napi munkájuk során hatékonyan alkalmazniuk kell. Jártasaknak kell lenniük az önvédelmi technikákban, a jogszabályokban részükre biztosított védelmi eszközök szakszerű alkalmazásában, ahogyan ismerniük kell a hazánkban előforduló és rendszeresített fegyvereket, a lőszerek gyakorlati hatásadatait, és a különböző mesterséges és természetes fedezékek védelmi képességeit.
Képesnek kell lenniük tehát– változó körülmények között– a váratlan támadások jogszerű elhárítására, a konfliktushelyzetek kezelésére, ahogyan az elektronikai szakembereinknek is felkészülten, hiba nélkül kell teljesíteniük az általunk telepített, üzemeltetett technikai eszközeinkkel kapcsolatban.
Fentebb leírt gondolataink tükrében egyértelművé kell, hogy váljon mindenki számára: a Carabinieri Hungary Kft. sokkal több, mint amit eddig megszoktak hazánkban! Biztosak vagyunk benne, hogy velünk munkakapcsolatba, partneri viszonyba kerülve a Tisztelt Megrendelő/ Megbízó tapasztalati alapon fogja igazolni állításunk helyességét!
A nap 24 órájában óvjuk értékeiket, szolgáljuk Önöket – forduljanak hozzánk a legteljesebb bizalommal!Itt találhat meg minket!