Progress Oktatási Stúdió | Gyöngyös

Elérhetőségünk
Cím: Gyöngyös, Fő tér 7.
Telefon: 0630 542 23 35

E-mail: perczelzoltan@citromail.hu
Nyitvatartás: Rugalmas nyitvatartás
Partnerek
Ajándék, óra, ékszer, papír, Autó, motor keresk., szolg., Biztosítás, ügyvéd, hitelügyintézés, Egészség,szépség, Egyéb üzletek és termékeik, Élelmiszer üzletek és termékeik, Építés, felújítás, Gyártás, készítés, Műszaki cikk Számítástechnika, Otthon, bútor, kert, Ruházat, cipõ, méteráru, Szakemberek és ajánlataik, Szállás, Szerszámok alkatrészek, Szórakozás, Utazás, Vendéglátás,
Partner ajánlatKattintson ide a teljes weboldalunk megtekintéséhez!


Leírás


Most 100 angolórát kap 50 áráért!Angoloktatás gyorsan, hatékonyan!

Gyermekagykontroll, villámolvasás és pénzkontroll tanfolyamok!

A Progress Oktatási Stúdióban, Gyöngyös belvárosában évek óta sikeresen készítünk fel hallgatókat angol érettségire, alap-, közép- és felsőfokú nyelvvizsgára, munkahelyi interjúra.
Szívesen segítünk kommunikáció fejlesztésében, külföldi munkavállalásra való felkészítésben, vagy akár jobb tantárgyi eredmény elérésében is. Egyéni és csoportos oktatást is választhat, ráadásul alkalmazkodunk az Ön időbeosztásához, hétköznap reggeltől estig, szombaton délutánig tanítunk! Ha Ön messzebb él tőlünk, a Skype ingyenes programmal megoldható az angol tanulás! Többé már nem akadály a távolság, vagy hogy Ön későn ér haza a munkából!


Cégeknek kihelyezett tanfolyamainkat ajánljuk!
Kérésre referenciákat tudunk felmutatni!

Részletesebb információ: www.gyongyosiangol.hu

Rendszeresen tartunk gyermek-agykontroll tanfolyamot , mely segíti a tanulókat a jobb összpontosításban, a közismerten teljesítménycsökkentő stressz kezelésében, nagyobb önbizalom megszerzésében, így céljaik elérésében! Az agykontroll a nyugati világ jógája! 
Nagy hangsúlyt fektetünk a pozitív gondolkodás fejlesztésére is!

Villámolvasás tanfolyam! A teljes elmés villámolvasás alkalmával nem csak egyszerűen nagyon gyorsan olvashatunk, hanem javíthatjuk tanulmányi eredményeinket, miközben jelentősen csökkenthetjük a tanulásra szánt időt!
Több, mit egyszerű gyorsolvasás! Olyan tanulási technika, mely arról szól, hogyan használhatjuk elménket leghatékonyabban!
Nyelvtanuláshoz is használható!

Pénzkontroll tanfolyam! Lehetséges több pénzt keresni? Igen! Köztudott, hogy gondolkodásunk nagyban meghatározza, hogyan boldogulunk az életben. Tehát, ha pozitívabban gondolkodunk önmagunk képességeiről, lehetőségeinkről az életben, megváltoztatjuk a pénzhez való negatív hozzáállásunkat, sokkal sikeresebbek lehetünk, magunkhoz vonzhatjuk a sikert! Itt lehetősége nyílik praktikus, otthon is használható módszerek megtanulására!Itt találhat meg minket!Képek