PC Udvar | Hatvan

Elérhetőségünk
Cím: Hatvan, Horváth M. u. 20.
Telefon: 06-37-740-815

E-mail: info@pcudvar.hu

Partnerek
Ajándék, óra, ékszer, papír, Autó, motor keresk., szolg., Biztosítás, ügyvéd, hitelügyintézés, Egészség,szépség, Egyéb üzletek és termékeik, Élelmiszer üzletek és termékeik, Építés, felújítás, Gyártás, készítés, Műszaki cikk Számítástechnika, Otthon, bútor, kert, Ruházat, cipõ, méteráru, Szakemberek és ajánlataik, Szállás, Szerszámok alkatrészek, Szórakozás, Utazás, Vendéglátás,
Partner ajánlatKattintson ide a teljes weboldalunk megtekintéséhez!


Leírás

PcUdvar Szolgáltatásai:

Szerviz

Weblapkészítés

Üzemeltetés

Szoftverfejlesztés

Számítástechnikai kiskereskedelem

A Pc Udvar 2008-ben alakult meg, amelyet egy több éves szoftverfejlesztői múlttal rendelkező magánszemély alapított. Cégünk dinamikus működését fiatal, lendületes csapatunk biztosítja, melynek tagjai a koruk ellenére az öreg rókákra jellemző szakmai tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek mind a szoftverfejlesztés, mind a szervizelés területén. Lépést tartunk a folyamatosan változó piaccal, szívesen ismerkedünk új technológiákkal. A piacon az IT megoldások széles spektrumát kínáljuk partnereink részére. A fő célunk az ügyfelek teljes elégedettsége, ezért a legjobb tanácsokat nyújtva, megbízható üzleti partnerek szeretnénk lenni számukra. Célunk a hosszú távú együttműködés és a stabil, kölcsönösen gyümölcsöző üzleti kapcsolat kialakítása.

Feladatunk a legkedvezőbb áron a legjobb megoldások szállítása. Szakértőink több hazai projektben, jellemzően nagyobb cégek alvállalkozójaként vettek részt, ezzel a komoly tapasztalat mellett, nevet is szerezve maguknak a szakmájukban.

Vállalkozásunk infrastruktúrája több szálon fut, ezzel segítve a velünk együttműködő cégeket. Nálunk minden problémára megoldást talál, legyen szó vállalatirányítási rendszerről, egyedi szoftverről, eszközbeszerzésről, hálózatépítésről, rendszergazdai feladatokról vagy szervizelésről.

Amivel támogatjuk az ügyfeleinket: megbízható szakértelem, testre szabott stratégiák és megoldások az üzleti növekedéshez, és mindezt a gyorsaság és hatékonyság jegyében.

 
Itt találhat meg minket!Képek