SLV-METAL KFT.

Elérhetőségünk
Cím: Domoszló, Kossuth út 86.
Telefon: 06-30/436-7635

E-mail: ifj.szlaszlo@slv.hu

Partnerek
Ajándék, óra, ékszer, papír, Autó, motor keresk., szolg., Biztosítás, ügyvéd, hitelügyintézés, Egészség,szépség, Egyéb üzletek és termékeik, Élelmiszer üzletek és termékeik, Építés, felújítás, Gyártás, készítés, Műszaki cikk Számítástechnika, Otthon, bútor, kert, Ruházat, cipõ, méteráru, Szakemberek és ajánlataik, Szállás, Szerszámok alkatrészek, Szórakozás, Utazás, Vendéglátás,
Partner ajánlatSLV-METAL KFT. ajánlataiKattintson ide a teljes weboldalunk megtekintéséhez!


Leírás

SLV-METAL KFT. - Domoszló - Budapest - Eger - Műanyag, alumínium, fa, nyílászárók, ajtók, ablakok, árnyékolástechnika, redőny, reluxa, szúnyogháló, párkány

Árgarancia!

Megtörtént már Önnel, hogy a végösszeg magasabb volt a megbeszéltnél a munka elvégzése után?

Mi árgaranciát vállalunk!

Garantáljuk, hogy az általunk megírt árajánlaton szereplő összeg nem fog módosulni! Csak azt az összeget kell kifizetnie, ami a megrendelőlapon szerepel, amiben a munka megkezdése előtt megegyeztünk!

Határidő!

Ha ránk bízza nyílászáróinak cseréjét vagy a kovácsoltvas munka elvégzését, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy azok a megbeszélt időpontra elkészüljenek és beszerelésre illetve felszerelésre kerüljenek!

Minőség garancia!

Az általunk beépített nyílászáróinkra 5 év garanciát vállalunk! A tűzihorganyozott kovácsoltvas termékeinkre 20 év garanciát vállalunk, abban az esetben, ha fizikai ráhatás nem érte, azaz rendeltetésszerűen használt termékről van szó, ez esetben díjmentesen kijavítjuk azt.

Cégünk 2012-ben EN ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert vezetett be és alkalmaz, valamint ÉMI min?sített vállalkozás lettünk.Itt találhat meg minket!