Sopron Sóstógyógyfürdő Hotel Dzsungel

Elérhetőségünk
Cím: Sóstógyógyfürdő, Blaha Lujza sétány 41
Telefon: 42/479-710

E-mail: szallas@hoteldzsungel.hu

Partnerek
Ajándék, óra, ékszer, papír, Autó, motor keresk., szolg., Biztosítás, ügyvéd, hitelügyintézés, Egészség,szépség, Egyéb üzletek és termékeik, Élelmiszer üzletek és termékeik, Építés, felújítás, Gyártás, készítés, Műszaki cikk Számítástechnika, Otthon, bútor, kert, Ruházat, cipõ, méteráru, Szakemberek és ajánlataik, Szállás, Szerszámok alkatrészek, Szórakozás, Utazás, Vendéglátás,
Partner ajánlatKattintson ide a teljes weboldalunk megtekintéséhez!


Leírás

"Ébredtél már tigrisek és oroszlánok üvöltésére? Gibbon énekére? Aludtál már el pávák rikácsolására?"

Nálunk ez nem álom, hanem valóság, hisz 2005. novemberében kitárta kapuit Nyíregyháza egyetlen trópusi hangulatú Hotelja a Dzsungel Hotel, mely Magyarország első Állatparkjának közel 30 ha-os területén, egy természetes, szinte háborítatlan tölgyerdő mélyén kapott otthont.

A főváros után itt található az ország legnagyobb állatgyűjteménye 3500 állattal. Aki ide belép, végigjárhatja a Földet, hiszen a természet közeli kifutók földrészenkénti csoportosításban mutatják be bolygónk állatvilágát. Találkozhatsz Magyarország egyetlen fehértigris párjával, megismerheted a trópusi ház barátságos orángutánjait, a Bali szigetéről érkezett Szirti cápákat, a szavannák vándorló kilátótornyait, a zsiráfokat, az orrszavút, az ország legnagyobb oroszlánfalkáját és az Arktisz királyi párját a jegesmedvéket.

A Hotel Dzsungel kiválóan alkalmas erdei iskolai programok szervezésére, szakmai továbbképzések, konferenciák lebonyolítására, melyekre különtermet is tudunk biztosítani. Vendégeinket szeretettel várjuk egy- és kétágyas, apartman és lakosztály jellegű szobáinkba. Mindez mindenki számára elérhető áron, Sóstógyógyfürdő szívében a Blaha Lujza sétány 41. szám alatt.

Szomszédságunkban található a népi hagyományokat felelevenítő Múzeumfalu, a kikapcsolódást nyújtó Tófürdő és Élményfürdő. A természet szerelmeseit a sóstói tölgyerdő várja egy- egy gyalogtúrára, a közeli keskeny nyomtávú vasúton pedig akár a Tisza part is lehet a végcélunk.Itt találhat meg minket!