Kolibri Panzió Baja

Elérhetőségünk
Cím: Baja, Batthyány u. 18.
Telefon: 79/ 321-628 36 20 924 8098

E-mail: info@kolibribaja.hu

Partnerek
Ajándék, óra, ékszer, papír, Autó, motor keresk., szolg., Biztosítás, ügyvéd, hitelügyintézés, Egészség,szépség, Egyéb üzletek és termékeik, Élelmiszer üzletek és termékeik, Építés, felújítás, Gyártás, készítés, Műszaki cikk Számítástechnika, Otthon, bútor, kert, Ruházat, cipõ, méteráru, Szakemberek és ajánlataik, Szállás, Szerszámok alkatrészek, Szórakozás, Utazás, Vendéglátás,
szepkartya.jpg

Partner ajánlatKattintson ide a teljes weboldalunk megtekintéséhez!


Leírás

A Kolibri Panzió Baja belvárosában, a Szentháromság tértől 50 méterre egy csendes kis utcában található. A város egyik legrégebbi panziója 2004 óta teljesen átalakítva és kibővítve, új bútorokkal és vizes blokkokkal várja vendégeit.

 

Az alagsori 12 személyes modern pince kiválóan alkalmas rendezvények tartására, a földszinti 20 személyes presszóban az állandó internet kapcsolatot a vendégek ingyen használhatják.
Az els? emeleten a konyha-étkez? mellett 5 szoba található, a tet?térben a társalgó és újabb 5 szoba helyezkedik el. A rendelkezésre álló szobáinkban 2 pótággyal összesen 22 f? elhelyezését tudjuk vállalni.

Az alagsori 12 személyes modern pince kiválóan alkalmas rendezvények tartására, a földszinti 20 személyes presszóban az állandó internet kapcsolatot a vendégek ingyen használhatják. Az első emeleten a konyha-étkező mellett 5 szoba található, a tetőtérben a társalgó és újabb 5 szoba helyezkedik el. A rendelkezésre álló szobáinkban 2 pótággyal összesen 22 fő elhelyezését tudjuk vállalni.Itt találhat meg minket!