logo.jpg, 28kB

 • Válassz megyét:
  Keresés cégnévre
  Keresés tevékenységre
  Keresés terméknévre

      Főoldal


Szolgáltatás cégeknek

 


Biztosítás Budapest, Kötelező biztosítás, élet és baleset biztosítás, utas biztosítás FINANSZIR Kft. Bp. 10. kerület

A Finanszir Biztosítási Alkusz

létrehozásával lehetőséget kívánunk nyújtani ügyfeleink részére biztosítási ügyeik megbízható, gyors, szakszerű ügyintézéséhez. Fontosnak tartjuk ügyfeleink elégedettségét.

 

Nálunk

 • kiválaszthatja kedvenc biztosítóját,
 • segítséget talál a megfelelő módozat kiválasztásához,
 • összehasonlíthatja a biztosítók ajánlatait,
 • bankkártyás fizetés esetén egyes biztosítások (pl. utasbiztosítás), akár az indulás előtti napon is megköthetőek
 • több mint 20 éves tapasztalat és gyakorlat,
 • az ország bármely területéről megkötheti biztosításait.További ajánlatunk


Cím: Budapest Gépmadár utca 18. II.em. 10.
Telefon:
06-1-422-1430, 06-30-406-5578
Fax:
422-1431
terkep.jpg, 19kB

Címkék: Kötelező biztosítás kalkulátor Biztosítás Budapest, utasbiztosítás, családi védelem, élet és baleset biztosítás, lakásbiztosítás, kötelező felelősségbiztosítás, CASCO biztosítás, díjszámítás, biztosítás alkusz, pénzügyi tanácsadó cég, kötelező biztosítás felmondása, online alkusz, online kalkulátorDigitális Nyomda Nyíregyháza - IMI Print Kft.

Nyomtatás digitális és ofszet technológiával. Grafikai tervezés - tördelés - nyomtatás - kötészeti munkák. A folyamatos technikai és technológiai fejlesztéseink biztosítják a tökéletes termékeket és az Ön gyors, hatékony kiszolgálását.
További ajánlatunk


Cím: Nyíregyháza Tüzér u. 16.
Telefon:
42/490-956
Fax:
terkep.jpg, 19kB

Címkék: digitális nyomtatás, ofszet nyomtatás, kötészet, grafikai szerkesztés, tervezés, névjegy, könyv tördelés, címke gyártás, szórólap, prospektus, cégbemutató, levélpapír, boríték, reklámhordozó, csomagoló anyag tervezése, készítése, nyíregyháza, akció, szabolcs megye


Egyedi bútor, bútor készítés Örkény, Hernád, Táborfalva - Arculat Plusz Kft.

Belsőépítészeti kivitelezéssel, ezen belül széleskörű faipari és asztalos kivitelezéssel foglalkozom. Egyszerűtől a legújabb trendekig megvalósítjuk amit Ön elképzelt otthonába, irodájába... Ehhez garanciát ad két évtized tapasztalata, és számos elégedett ügyfél.
További ajánlatunk


Cím: Örkény Bartók Béla u.59.
Telefon:
06 30 221 4817
Fax:
terkep.jpg, 19kB

Címkék: egyedi bútor készítés, belsőépítészet, asztalos, örkényFuvarozás, költöztetés Kecskemét, Lajosmizse, Nagykőrös - Bartus László E.V.

Fő profilunk a költöztetés, azonban széleskörű szolgáltatást kínálunk a szállítmányozás egész területén. Egyedi szervezéssel, maximális megfelelésre törekvéssel és a kapacitások optimális kihasználásával a legköltséghatékonyabb megoldásokat tudjuk kínálni, legyen szó költözésről, vagy akár zongora szállításról.
További ajánlatunk


Cím: Lajosmizse Bene tanya 235.
Telefon:
30/327-7408
Fax:
terkep.jpg, 19kB

Címkék: fuvarozás, szállítás, költöztetés, Kecskemét, Bács-Kiskun megye, nemzetközi fuvarozás, ADR fuvarozás, gyűjtő fuvarozás, hűtött áru fuvarozás, ipari költöztetés, lakás költöztetés, tehertaxi, áruszállítás, gyűjtőfuvarozás, raktározás, teherautó bérbeadás


Költöztetés, fuvarozás Szolnok, Törökszentmiklós, Karcag, Eger - Balázs Fuvar

Költöztetés? Áruszállítás? Balázs Sándor vagyok, belföldi és nemzetközi árufuvarozó. 1988 óta foglalkozom árufuvarozással. Szolgáltatásaim: költöztetés, lomtalanítás, bel- és külföldi fuvarozás, zongora és páncélszekrény szállítás.
További ajánlatunk


Cím: Szolnok Csíky G. u. 6.
Telefon:
(20) 941 6304
Fax:
terkep.jpg, 19kB

Címkék: Költöztetés, fuvarozás, árufuvarozás, lomtalanítás, belföldi fuvarozás, külföldi fuvarozás, páncélszekrény szállítás, költözés, Szolnok

Mode Art - New Design Kft. Bp. 17. kerület

A Mode Art - New Design Kft. 1990 óta van jelen az üzletberendezés-tervezés, alkatrészgyártás és -forgalmazás területén. Bemutatótermünkben 2.000 négyzetméteren kiállítva várjuk az érdeklődőket.
Classic kártyával: 5 %
Silver kártyával: 5 %
Gold kártyával: 5 %

További ajánlatunk


Cím: Budapest sszekötő u. 14.
Telefon:
(1) 2585816,
Fax:
terkep.jpg, 19kB

Címkék: A Mode Art - New Design Kft. 1990 óta van jelen az üzletberendezés-tervezés, alkatrészgyártás és -forgalmazás területén. Bemutatótermünkben 2.000 négyzetméteren kiállítva várjuk az érdeklődőket.

Nemzeti Marketing Ügynökség Bp. 16. kerület

A nagy hal ne egye meg a kis halat! Ezért segítünk kicsiknek és nagyoknak és azoknak, akik nagyobbak szeretnének lenni. Mert: aki sokallja a tudás árát, az nem tudja, hogy milyen sokba kerül a tudatlanság.
Classic kártyával: 15 %
Silver kártyával: 30 %
Gold kártyával: 30 %

További ajánlatunk


Cím: Budapest Kornél u. 14.
Telefon:
(1) 4055917, (30) 9487152
Fax:
terkep.jpg, 19kB

Címkék: A nagy hal ne egye meg a kis halat! Ezért segítünk kicsiknek és nagyoknak és azoknak, akik nagyobbak szeretnének lenni. Mert: aki sokallja a tudás árát, az nem tudja, hogy milyen sokba kerül a tudatlanság.


Találatok száma: 27 - 1. oldal/2
      12 » banner_fej.jpg, 19kB