logo.jpg, 28kB

  • Válassz megyét:
    Keresés cégnévre
    Keresés tevékenységre
    Keresés terméknévre

      Főoldal


Szolgáltatás cégeknek

 

Egyedi bútor készítés Örkény - Arculat Plusz Kft.

Belsőépítészeti kivitelezéssel, ezen belül széleskörű faipari és asztalos kivitelezéssel foglalkozom. Egyszerűtől a legújabb trendekig megvalósítjuk amit Ön elképzelt otthonába, irodájába... Ehhez garanciát ad két évtized tapasztalata, és számos elégedett ügyfél.
További ajánlatunk


Cím: Örkény Bartók Béla u.59.
Telefon:
06 30 221 4817
Fax:
terkep.jpg, 19kB

Címkék: egyedi bútor készítés, belsőépítészet, asztalos, örkény

Egyedi reklámajándék Budapest - Repeta Reklám

Cégünk egyedi reklámajándékok forgalmazásával és gyártásával foglalkozik. Termékeinket az Ön logójával emblémázzuk! Több, mint 200 beszállító, 13 év tapasztalata a hátunk mögött, kérjen tőlünk árajánlatot 
e-mailben, vagy telefonon.
További ajánlatunk


Cím: Göd Béke út 24.
Telefon:
(70) 638 2733
Fax:
terkep.jpg, 19kB

Címkék: egyedi reklámajándék, Göd, Budapest, galléros póló, reklámpóló, egyedi póló, fruit of the loom, nyomtatás, baseball sapka, kulcstartó, bevásárló érme, bögre, reklámtáska, hímzett póló, pendrive, kitűző, naptár, egyedi ruha


Fuvarozás, költöztetés Kecskemét, Bács-Kiskun megye - Bartus László E.V.

Fő profilunk a költöztetés, azonban széleskörű szolgáltatást kínálunk a szállítmányozás egész területén. Egyedi szervezéssel, maximális megfelelésre törekvéssel és a kapacitások optimális kihasználásával a legköltséghatékonyabb megoldásokat tudjuk kínálni, legyen szó költözésről, vagy akár zongora szállításról.
További ajánlatunk


Cím: Lajosmizse Bene tanya 235.
Telefon:
30/327-7408
Fax:
terkep.jpg, 19kB

Címkék: fuvarozás, szállítás, költöztetés, Kecskemét, Bács-Kiskun megye, nemzetközi fuvarozás, ADR fuvarozás, gyűjtő fuvarozás, hűtött áru fuvarozás, ipari költöztetés, lakás költöztetés, tehertaxi, áruszállítás, gyűjtőfuvarozás, raktározás, teherautó bérbeadás

Mode Art - New Design Kft. Bp. 17. kerület

A Mode Art - New Design Kft. 1990 óta van jelen az üzletberendezés-tervezés, alkatrészgyártás és -forgalmazás területén. Bemutatótermünkben 2.000 négyzetméteren kiállítva várjuk az érdeklődőket.
Classic kártyával: 5 %
Silver kártyával: 5 %
Gold kártyával: 5 %

További ajánlatunk


Cím: Budapest sszekötő u. 14.
Telefon:
(1) 2585816,
Fax:
terkep.jpg, 19kB

Címkék: A Mode Art - New Design Kft. 1990 óta van jelen az üzletberendezés-tervezés, alkatrészgyártás és -forgalmazás területén. Bemutatótermünkben 2.000 négyzetméteren kiállítva várjuk az érdeklődőket.

Nemzeti Marketing Ügynökség Bp. 16. kerület

A nagy hal ne egye meg a kis halat! Ezért segítünk kicsiknek és nagyoknak és azoknak, akik nagyobbak szeretnének lenni. Mert: aki sokallja a tudás árát, az nem tudja, hogy milyen sokba kerül a tudatlanság.
Classic kártyával: 15 %
Silver kártyával: 30 %
Gold kártyával: 30 %

További ajánlatunk


Cím: Budapest Kornél u. 14.
Telefon:
(1) 4055917, (30) 9487152
Fax:
terkep.jpg, 19kB

Címkék: A nagy hal ne egye meg a kis halat! Ezért segítünk kicsiknek és nagyoknak és azoknak, akik nagyobbak szeretnének lenni. Mert: aki sokallja a tudás árát, az nem tudja, hogy milyen sokba kerül a tudatlanság.


Találatok száma: 15 - 1. oldal/1
      1 banner_fej.jpg, 19kB